tiistaina, heinäkuuta 24, 2007

"You guys are from Finland? No way!!!"

Kanadasta palattuamme katsastimme Lake Placidin, vuoden 1980 talviolympialaiskaupungin. Kisat tulivat tunnetuksi USA:n sensaatiomaisesta voitosta ja punakoneen hyytymisestä. Näissä maisemissa myös suomalaiset hyppäsivät kultaa.


Bostonin väliinjättäminen on yhtä suuri virhe kuin vierailu Englannissa ilman Lontoota. Lyhyesti sanottuna kyseessä oli matkan kaikin puolin hienoin kaupunki, jossa kaikki toimi kuin virus. Ensimmäinen ilta meni mukavasti Suomikännin merkeissä kaupungin suurimmassa urheilubaarissa, Jillian'ssissa. Kaikki tarvittava löytyi saman katon alta ja hauskaa oli. Seuraava päivä meni huilaillessa ja Eeron joessa kasteltuja housuja kuivatellessa. Illalla menimme hostelliporukan kanssa irlantilaispubiin nauttimaan tunnelmasta tietokilpailun merkeissä. Murskavoitto oli hyppysissämme, mutta kysymykset olivat lopussa aivan vääriä.


Day 3, pakolliset vierailut maailman parhaissa yliopistoissa. Kun naapurustosta löytyy semmoiset koulut kuten M.I.T. ja Harvard, tunsimme olomme välillä hieman normaalia fiksummiksi. Ihmiset olivatkin koko kaupungissa kauttaaltaan keskitasoa koulutetumman ja sivistyneemmän tuntuisia. Bostonissa oli lähes mahdoton törmätä ns. tuulipukukansaan. Myös ilmainen Soulkonsertti keskellä business districtiä oli varsin tunnelmallinen.

Huomenna suuntaammekin viimeiseen kohteeseen - New Yorkiin. Siitä sitten ensi kerralla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näytti reissunne pojat. Tervetuloa kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Soulkonsertin yleisö näyttää olevan otettu kun sitä kuvataan. Oliko kuvaajina muitakin kuin te vai vilkutetaanko kuvassa teille?

terv. simo tuulikki

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin näyttää menevän matka!
Ei tartte ite koskaa lähtee ku tätä kautta voi tuntea koko Yhdysvaltojen ihanuuksien leijjailevan sieluni läpi.

Toivotaan vaan että Gekko ei ehdi tehä mitään tyhmä. Tai jos, niin että se saataisiin nauhalle.

ps. tässä matkaruno:

sisälläni
kuva sinusta
se paloi
nyt siellä tyhjää
poissa olet
eilen viälä
mutta se oli eilen

t:anonyymi alkoholisti

Anonyymi kirjoitti...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,