maanantaina, heinäkuuta 02, 2007

Kalifornia, osa 1: Los Angeles ja San Diego



Alkupäivien suunnitelma oli selvitä jetlagista ja tsekkailla Los Angelesin kuumimmat mestat. Suunnitelman kirjaimellinen noudattaminen kuitenkin meni hieman reisille, kun 4 albiinoa Helsingistä suuntasi jo toisena päivänä Baywatchista tutulle Malibu beachille hankkimaan rusketusta. Tuloksena kaikki tietenkin paloivat, vaikka rantapäivä muuten olikin jees. Illan vietimme Universal-studioilla: Syötiin Bubba Gump -katkarapuravintolassa. :) Kohokohdaksi nousi kuitenkin oldskooleista oldskoolein "artisti" eli suoraan 80-luvun Bronxista vedetty funktaiteilija. MC Hammer -letti ja kivenkovat tanssiliikkeet olivat meille aivan liikaa. Joimme kaljaa brittien kanssa ja menimme nukkumaan.





Sunnuntaina hengasimme Newport Beachilla Marissan sekä Ryanin kanssa ja San Diegossa, joka oli suositusten perusteella visiitin arvoinen paikka. Olihan se.


Kirjoitushetkellä Budweiser maistuu ja aamulla suuntaamme San Fransiscoon.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi perkele! Kuulostaa vähän liiankin hienolta!

Anonyymi kirjoitti...

Pojat on näköjään lähteneet retkelle. Itse olin tuossa iässä käynyt kai pari kertaa Porvoossa ja kerran Tukholmassa. Kateeksi teitä käy. Koittakaahan kundit pitää älli päässä ja muistakaa, että "tumma ja tulinen on parempi kuin pieni ja hikinen".