lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

"Salad or soup? - Yes, please!"

Lopullinen matkareittimme. Kuvan numerot ja yöpyömispaikat eivät vastaa todellisuutta.


Yo Bronx! Odotukset ovat zeniitissä kun maailman pääkaupunki ja määränpäämme, New York, lähestyy. Bostonin maisemista siirtyminen Long Islandille päätettiin tehdä kivasti autolautalla. Hinta oli törkeä mutta matka oli sen arvoinen.

Kun saavuimme Manhattanille, oli meillä edessämme matkan kamalin kokemus - ajaminen Manhattanilla. Noin tunnin kärvistelyn jälkeen saimme luovutettua vanhan uskollisen automme minkä jälkeen 26 päivää kestänyt kolaripelkostressi alkoi helpottaa huomattavasti.

Antti oli lesoillut Nykin hienoudella ensimmäisen visiittinsä perusteella koko kuukauden ja nyt oli aika lunastaa odotukset. Kyllähän tämä kaupunki meni reippaasti numero ykköseksi koko matkan paikoista. Ilmari oli tosin eri mieltä ja vannoo edelleen O.C:n ja Mississippin nimeen. Jo pelkkä pakollisten nähtävyyksien kiertely oli kokemuksena varsin antoisa. Museoista käytiin läpi Metropolitan ja Luonnontieteellinen museo. Myös iltaelämään tutustuttiin ja todettiin hyväksi.

Nyt on shoppailut tehty ja lentoa Helsinkiin ollaan odottelemassa. Kateellisten kotiinjääjien uhkakuvien maalailuista huolimatta koko reissu sujui aika täydellisesti. Eero tosin surkutteli extremekokemusten vähyyttä ja olisi mieluusti kokenut eksymisiä sekä auton täydellisiä hajoamisia keskellä aavikkoa.

Parhaat paikat:

Antti - Malibu Beach
Mikko - Kreationismimuseo Kentuckyssä.
Eero - Castroville ja moottoritie middle of nowhere.
Ilmari - O.C. ja Albanyn esikaupunkialue asukkaineen.

Kokemuksista ikimuistoisimmat:

Antti - Leonardo DiCaprion mahdollinen bongaaminen Keskuspuistossa.
Eero - Jäniksen jyrääminen Texasissa ja Hollantilainen.
Mikko - Nukkuminen Yosemiten kansallispuistossa.
Ilmari - Vierailu Wal-Mart(e)issa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.