torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Ridin' through the danger zone - Texas

Don't mess with Texas! Ensikosketus virkavaltaan koettiin Del Rion rajakaupungin rajavartioston pisteellä, missä meidät tarkastettiin piilotettujen huumeiden ja meksikolaisten maahanmuuttajien varalta. Saimme tilanteeseen hieman jännitystä ajamalla ensin tarkastuspisteen läpi stopmerkinnästä huolimatta ja vielä sen lisäksi pitämällä avonaisia oluttölkkejä takapenkillä, mikä oli tässä osavaltiossa vankilarangaistuksen uhalla kiellettyä. Rajavartija oli tiukka - tiukka mutta reilu. Pääsimme jatkamaan matkaa tällä kertaa ilman seuraamuksia.

Nyt voidaan sanoa meidän olevan matkamme puolivälissä. Näytämme ylläolevassa kuvassa tähänastisen reittimme. Kuten näkyy, etelässä mennään ja kelit ovat sen mukaiset. Tiistai-iltana saavuimme Austiniin, Texasin pääkaupunkiin. Tätä varsin pientä paikkaa ollaan kutsuttu usein helmeksi keskellä persettä ja sen kuvan mekin saimme. Ihmiset eivät vaikuta täällä yhtään Texasilaisilta, mitä se nyt tarkoittaakaan. Koska naamaa pitkin valuva hiki ei ole nykyään kovin coolia, seuraava ilmansuuntamme on pohjoinen.



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miehuuskoe näköjään vahvasti meneillään. Varokaa todella sikäläisiä poliiseja, voivat olla aika hysteerisiäkin, joillakin liipasin sormi herkässä.
Olipas upeat canjonin maisemat!
Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin yhdyssanavirheen joten jatkan vielä.
Soudimme a-lehtitalon laituriin pari päivää sitten. Ei kestänyt kuin muutama sekunti kun sekuritasin miehet olivat paikalla. Onneksi olin soittanut Eevan päätoimittajalle, joka tuli pelastamaan meidät lähemmiltä kuulusteluilta. Soutuvene aiheutti siis kuhinaa lehtitalossa. Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Tiesittekö että texasissa on myös sejjanen laki että ei saa juoda olutta ykkösellä alas baarissa!.. ei oo kyllä paikka mun mieleen :(. Hyvää matkan jatkoa!
T: anonyymi alkoholisti.

ps. täällä satanu vaan varmaa puolet ajasta ja ollu kokoajan alle 25 C.

pps. Luostis onko Jari sun poikaystävä?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, anonyymi. Jari ei ole minun poikaystävä. :(